Beauty Pillow

Anti-allergie kussensloop

Satijnen kussenslopen met anti-allergene werking

Allergisch voor huisstofmijt? De satijnen kussenslopen van Beauty Pillow zijn niet alleen goed voor huid en haar maar hebben ook een anti-allergene werking. Door de fijne weving kan de huisstofmijt zich niet nestelen in het zachte satijn. Een heerlijke nachtrust is het resultaat zonder jeukende ogen en een verstopte neus. Op een anti allergie kussensloop is het nog eens fris wakker worden!

Verminder de klachten van huisstofmijtallergie

Anti-allergie kussensloop van Beauty Pillow

Niesbuien, tranende ogen en een piepende ademhaling is voor mensen met huisstofmijtallergie alledaags. Er zijn vele bestrijdingstips op het internet te vinden, denk aan sprays, stomen en speciale stofzuigerzakken, velen daarvan zijn niet bewezen. Vaak integendeel …

 

 

Het afkomen van de uitwerpselen van de huisstofmijt, de allergenen, kom je helaas nooit. Maar het verminderen is wel een optie. Namelijk door het kopen van een anti allergie kussensloop. Gemiddeld slaapt men zo’n 7 á 8 uur per nacht. Het bed is dan ook dé plek waar zich miljoenen mijten bevinden. De anti allergenende werking van de satijnen kussenhoes van Beauty Pillow houdt 98% van de huisstofmijten tegen.

Wetenschappelijk bewezen werking van de anti allergie kussensloop

Het effect van het slapen op de satijnen kussensloop is wetenschappelijk bewezen. Zo heeft men tot 50% minder last van de allergieklachten en kan het medicijnverbruik verminderd worden.
Op de markt zijn alternatieven te vinden in diverse prijsklassen, maar de werking is daarvan niet bewezen. De werking van de anti allergenen kussenslopen van Beauty Pillow zijn daarentegen wel bewezen.

Martijn: “Ik slaap nu al 2 weken op de Beauty Pillow en ik vind het fantastisch! Het slaapt heerlijk en ik heb geen verstopte neus meer ‘s morgens. Super!”

Bekijk alle recensies

Vergoeding vanuit zorgverzekeraars

Een bijkomend voordeel van de anti allergie kussensloop is dat deze vaak vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Artsen, verpleegkundigen en specialisten bevelen de allergeendichte hoezen van harte aan. Even informeren bij je zorgverzekeraar is dus zeker de moeite waard!

Anti-allergie kussensloop kopen, inkopen of verkopen

Ook de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow inkopen en verkopen? Word reseller!
Als particulier op zoek? Bezoek één van de webshops of fysieke winkels.

VerkooppuntenWebshops