Beauty Pillow
18
DEC
2015

Beauty & Bubbels!

Posted By :
Comments : Off

Partytime jaren 50De laatste spurt naar de feestdagen brengt behoorlijk wat dynamiek teweeg. Had ik eerder in een blog vermeld dat het vermoeiend en hectisch was in de tijd dat ik nog jonge kinderen had. Nu wordt dit ingevuld door werkafspraken, veel telefoon- en mailverkeer met (nieuwe) klanten en media, uitzoeken van fotomateriaal, versturen van nieuwsbrieven en last but not least aandacht voor het gezin. Het huishouden schiet er dan maar bij in. Dat was toch al niet mijn hobby…

Rust?

Vechtend tegen griep en een ontsteking in mijn schouder die ik al maanden probeer te negeren, ga ik gewoon door en stort me vol in de gekte van de dag. De vitamine C tabletten en ibuprofen zijn momenteel mijn beste vrienden.

Uitnodigingen voor feestelijke borrels met bubbels op oudejaarsdag stromen binnen. Waar moet ik heen??? De kaarten voor de musical The Bodyguard zijn gelukkig binnen en 2e Kerstdag is dan ook weer ingevuld. De 1ste Kerstdag hoop ik rustig te mogen doorbrengen bij de haard met een goed glas wijn, een makkelijke hap en een leuke film op de buis. Echter, voor het zover is worden er diverse evenementen in de wereld van Beauty & Hair georganiseerd waar ik écht naar toe moet. Aldus, de betreffende initiators. Een diepe zucht ontsnapt mij als ik hieraan denk.

RUST

Hoewel ik enorm hou van uitdagingen en prikkels, verlang ik nu toch echt wel naar een grote portie rust. En dan niet rust in de categorie van een avondje vroeg naar bed of een zondagochtend lang uitslapen. Nee RUST met HOOFDLETTERS! Boswandelingen maken, eindelijk dat geweldige boek lezen, kokkerellen voor de fun, uitwaaien aan het strand, spontaan borrelen met vrienden. Even geen getrek aan me en aandacht moeten verdelen. Mezelf weer ruiken, zoals ik dat noem. Niets MOET. Heerlijk lijkt me dat.

De wereld draait door

De weken worden afgeteld. Er gebeurt veel in de wereld. Het vluchtelingenbeleid wordt op straat en in de media geanalyseerd en besproken, de wereldpolitiek en de angst voor het terrorisme houdt eenieder bezig. Maar ook het gewone leven gaat door. In een maalstroom of niet. Op Facebook komen al foto’s voorbij van huiskamers met kerstbomen. Op straat spelen de kinderen verkleed en beschilderd als Pietje. Zwart of gekleurd als de regenboog. Het leven van alledag blijft een feit. Ook de roep naar de “wasstraat” lokt. De agenda’s van kappers en beauty-specialisten lopen vol met afspraken voor de feestelijke en verzorgde look. Immers, beauty & bubbels zijn een onafscheidelijk duo dat garant staat voor heerlijke look & feel momenten. En als we dan na het dansen op de tafels en zwieren in de kroonluchters als laatsten het licht uit doen, dan hebben we gelukkig altijd de Beauty Pillow nog….