Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden via DHL.
media

De Beauty Pillow maakt eigenlijk gebruik van een heel eenvoudig concept: het miskende voordeel van satijn boven bijvoorbeeld katoen. Satijn heeft namelijk meer in huis dan alleen een luxe, glamoureuze uitstraling. Het heeft simpelweg een aantal voordelen voor huid en haar. Maar maakt de beauty pillow alle beloftes waar? Daar gaan we eens een nachtje over slapen.

Eenvoudig

Het kussen is heel eenvoudig in gebruik. In de kartonnen hoes zit een kussensloop, die je snel en gemakkelijk om je bestaande kussen trekt. Het gladde oppervlak is even wennen, maar voelt ook aangenaam koel aan. Dat is alvast een voordeel, zeker op warme zomernachten. Het voelt namelijk helemaal niet zweterig of klam aan! Dat is alvast voordeel 1 die we te pakken hebben. Het kussen kun je overigens gewoon op 40 graden wassen – het is het materiaal dat de speciale voordelen biedt, het is niet behandeld met één of ander goedje.

Voordelen

Het kussen is glad en krijgt nauwelijks vouwen. Dat heeft als voordeel dat je geen slaapvouwen in je gezicht hebt. Je kunt opstaan en meteen de deur opendoen (denk aan je badjas). Dankzij het gladde satijn zal je haar een stuk minder pluizig ogen. Nu heb ik daar met mijn korte coupe vrij weinig last van, maar als je wat langer haar hebt, zal je haar gladder en minder pluizig ogen. Na een tijdje zul je ook merken dat je haar wat minder klit. Eenzelfde effect heeft het kussen op je huid. Het schijnt dat de structuur van het stof geen vocht ontneemt aan je huid en haar, waardoor het niet uitdroogt. Dat voorkomt de pluizigheid en klitten, maar zorgt ook voor een gezonde huid. Bovendien heeft het satijn een polijstende werking, waardoor je huid mooi glad blijft. Zou zouden bijvoorbeeld acné voorkomen worden en kalmeert het een gevoelige huid.

Anti-allergeen kussen

Verder zou de Beauty Pillow anti-allergeen zijn. Door de dichte weving en de gladde structuur kan ik me dat goed voorstellen. Wist je dat dit kussen door verschillende zorgverzekeraars vergoed wordt? Even navragen bij je zorgverzekeraar dus!

Recensie over Beauty Pillow

De beauty pillow is een satijnen kussenhoes die je laat kennismaken met de voordelen van satijn. Het werkt namelijk anders dan katoen, waar je stiekem je gezichthuid en kapsel mee treitert. Dankzij deze kussenhoes zul je minder last krijgen van huiduitslag en blijft je haar beter in model. Bovendien voelt het heerlijk koel aan, wat in de zomer bijzonder prettig is. Het kussen is verkrijgbaar in 16 kleuren en vier maten – voor ieder wat wils.

Bron: Coolesuggesties

  • Sep 23, 2020
  • Category: BLOGS