Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden via DHL.
media

Nieuw Luxury Silk Mask

Ontspannen slapen en met een frisse look wakker worden? Het satijnen masker werkt verkoelend en voorkomt rimpels , slaapplooien en puffy eyes. Sweat dreams!

Slaap jezelf mooi!

Op zoek naar een ultiem wondermiddel voor huid en haar? Beauty Pillow is dé specialist in satijnen kussenslopen. Slaap jezelf mooi en begin stralend en uitgerust aan een nieuwe dag. Wel zo handig aangezien we een derde van ons leven slapend doorbrengen. Voor hem en haar!

Schoonheid voor huid en haar!

Dankzij het heerlijke satijn van een Beauty Pillow worden verzorgingsproducten niet opgenomen en kunnen deze extra goed hun werk doen. Het heeft een polijstende werking waardoor de huid niet wordt opgeruwd en het haar ongestoord over het kussen kan glijden. Klitten en pluis zijn verleden tijd en het haar blijft beter in model. Het vocht van zowel huid als haar blijft behouden en niet geabsorbeerd zoals bij katoen, waardoor een trekkerig gezicht voorkomen wordt. Het kussen werkt bovendien verkoelend en is anti-allergeen. Het resultaat is een stalende huid en glanzende lokken.

De Beauty Pillow is verkrijgbaar in 18 trendy kleuren.






  • Apr 01, 2021
  • Category: PRESS