Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden via DHL.
media

Er bestaan heel wat hacks om je huid en haar een boost te geven. Een van de makkelijkste hacks is een satijnen kussensloop. Je hebt het misschien weleens gehoord, maar een satijnen kussensloop doet wonderen voor je huid en haar. Het is een simpele truc, maar kan veel verschil maken. Benieuwd naar wat het doet? Wij zetten alle voordelen van een satijnen kussensloop op een rij.

Van minder pluizig haar tot geen strepen op je gezicht. Dít is wat een gladde kussensloop voor jou kan doen.

Satijnen kussensloop to the rescue

Een satijnen kussensloop is niet alleen goed voor je haar en huid, maar ook voor je gezondheid. Zo’n kussensloop, zoals de Beauty Pillow, zorgt ervoor dat de opbouw van huisstofmijt en schimmels (yikes) worden verminderd. Dit komt door de hypoallergeen dat het kussen van nature bevat. Bovendien krijg je door het materiaal ook geen fijne lijntjes meer op je gezicht na het slapen.

It’s safe to say dat de Beauty Pillow dus niet mag ontbreken in je beautyritueel. Dit zijn de vijf voordelen van (het slapen op) een satijnen kussensloop.

1. Meer glans

Een katoenen kussensloop absorbeert vocht, hierdoor wordt je haar droger. Dit zul je niet alleen voelen, maar ook zien. Door een satijnen variant te gebruiken worden de oliën van je lokken vastgehouden, waardoor je haar gevoed wordt tijdens het slapen. Dit is een voordeel voor alle haartypes. Winning.

2. Voorkomt haarbreuk en gespleten haarpunten

Als je last hebt van gespleten haarpunten en breekbaar haar kan een katoenen kussensloop daarvan de oorzaak zijn. Door de wrijving van katoen beschadigt je haar. Doordat de satijnen kussensloop zachter is, glijdt je haar makkelijker over de kussensloop.

3. Bye bye pluizig haar

Word je iedere ochtend met pluizend haar wakker? Dan heeft een satijnen kussensloop nog een voordeel: door het satijn voorkom je namelijk pluizend haar. Door de Beauty Pillow te gebruiken, bespaar je een hoop tijd in de ochtend. Je staat namelijk niet meer op met een bad hair day. Do we need to say more?

4. Zachte huid

Naast dat de satijnen kussensloop goed is voor je haar, heeft het ook voordelen voor je huid. Je huid blijft door de Beauty Pillow beter gehydrateerd en je hebt minder last van irritaties. Bovendien is het ook perfect voor je huidverzorgingsproducten. De kussensloop zorgt ervoor dat je producten niet van je gezicht ontsnapt tijdens het slapen.

5. Minder snel vet haar

In de nacht kun je erg snel zweten. Een satijnen kussensloop is perfect tijdens warme nachten. Het koelt je lichaam sneller af en bovendien droogt het ook sneller. De wrijving met de stof van je kussensloop heeft ook invloed op de talgproductie van je haar. Door het slapen op een satijnen kussensloop vermindert de talgproductie, waardoor je haar minder snel vet wordt.

Bron: NSMBL

  • Sep 22, 2020
  • Category: BLOGS