Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden via DHL
media

Beauty Pillow is dé specialist in satijnen kussenslopen! Sinds de introductie in 2013 is de Beauty Pillow niet meer weg te denken uit de beautywereld. De satijnen kussenslopen zijn een weldaad voor huid en haar. Het merk staat voor kwaliteit & service maar ook voor Dutch Design, want de kussenslopen worden geproduceerd in Nederlandse ateliers. “Beauty Pillow, omdat jij deze luxe verdient!”. Wij zijn gek op luxe items en reviewen deze satijnen kussenslopen dan ook met een glimlach op onze gezichten .

Over Beauty Pillow: Hèt Satijnen Kussensloop

Gemiddeld brengt de mensheid een derde van het leven slapend door. Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft een gevoel van luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. Het reguleert namelijk de talgproductie én behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het ook een polijstende werking. Met als resultaat dat je stralend wakker wordt en de nieuwe dag starten met een fris gezicht vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. Daarnaast is het satijnen kussensloop anti-allergeen tegen huisstofmijt!

Satijn maar géén zijde; verschil tussen satijn en zijde

Het satijn dat door Beauty Pillow is geselecteerd is van een zware kwaliteit polyestersatijn en heeft géén uitwasbare coating. Een andere optie voor een satijnen kussensloop zou zijde kunnen zijn. Zowel satijn als zijde zorgen beiden voor een stralende huid en glanzend haar. Zijde is een natuurproduct wat niet bepaald diervriendelijk is. Het blijkt namelijk dat de zijderups na het spinnen van zijn cocon gedood wordt om te voorkomen dat de ontpoppende vlinder de cocon beschadigt en de draad breekt. Feit is ook dat zijde erg kostbaar in aanschaf is en bovendien erg slijtgevoelig is. Daarom heeft Beauty Pillow gekozen voor een zware kwaliteit polyestersatijn en niet voor zijde.

Slaap je mooi met Beauty Pillow

De voordelen van Beauty Pillow op een rijtje:

Voor je huid

  • Zorgt voor een gladde huid
  • Voorkomt slaapvouwen
  • Verfijnt rimpeltjes
  • Bestrijdt onzuiverheden
  • Intensievere werking van huidproducten
  • Kalmeert een vurige huid
  • Werkt verkoelend (tegen opvliegers en overmatige transpiratie)
  • Mooier resultaat van PMU-behandelingen


Voor je haar

  • Het haar blijft beter in model
  • Voorkomt gespleten haarpunten
  • Geen klitten en pluis meer
  • Vermindert vet haar
  • Intensievere werking van haarproducten
  • Behoud van haarextensions (en wimperextensions)
  • En voor mensen met een huisstofmijten allergie (zoals wij van Beautytijd)

Conclusie

Eveline

Slapen op een Beauty Pillow is geen vergelijk met slapen op een ‘normale’ kussenhoes. Dit ligt koeler en gladder, het voelt luxe aan aan mijn gezicht. Ik heb het idee dat mijn haar minder snel vet is sinds ik op de Beauty Pillow satijnen kussenhoes slaap en dat mijn haar minder gespleten haarpunten heeft. Dat is top, want ik besteed de laatste tijd extra tijd aan de verzorging van mijn haar omdat ik het wil laten groeien. Dus alle beetjes zijn meegeholpen! Ik ben fan van de Beauty Pillow en ga er zeker nog een extra bij bestellen. Al is het alleen maar omdat Niels er per se ook een wil…..

Wilma

Ik dacht altijd dat mijn beddengoed van katoensatijn dezelfde voordelen biedt als een 100% satijnen kussensloop. Dit is dus niet zo! Het satijn biedt wel de glans aan huid en haar maar het katoen werkt alsnog absorberend. Ik slaap al weer wat weekjes op de satijnen kussensloop van Beauty Pillow en wordt inderdaad zonder vouwen in mijn gezicht wakker. Mijn nachtcrème kan langer zijn werk doen omdat het niet wordt opgenomen in de kussensloop. En zelfs mijn door de zon geteisterde highlights in mijn haar glanzen weer. Last but not least, ik word wakker zonder tranende en jeukende ogen want ik ben allergisch voor alles wat in de lucht hangt én voor huisstofmijt. Door de fijne weving kunnen huisstofmijt én pollen zich namelijk niet nestelen in het zachte satijn. Het satijnen kussensloop voorkomt ook niesbuien, maar daar heb ik gelukkig sowieso niet zo’n last van . Voor mij is de Beauty Pillow geen overbodige luxe, maar een weldaad voor mijn haar, huid en gezondheid! Leuk voor jezelf maar ook om cadeau te geven aan iemand anders.

Verkrijgbaar in 18 trendy kleuren in de (standaard) afmeting 60 x70 en afwijkende maten voor bijv. sierkussens. Te bestellen op beautypillow.nl. of bij schoonheidssalons, kapsalons, drogisterijen en beddenspeciaalzaken zoals Attirance voor € 23,95 per stuk.

Bron: Beautytijd


 

  • Sep 30, 2020
  • Category: BLOGS