Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden via DHL
media

Slaap je mooi met de Beauty Pillow!

Wordt jij ’s ochtends ook regelmatig wakker met vouwen in je gezicht, vochtig kussen van het nachtelijke transpireren of een verstopte neus door een huisstofmijt- of pollenallergie? Dat is nu verleden tijd. Je kunt je nu namelijk mooi slapen met de Beauty Pillow!

Mooi wakker worden is natuurlijk sowieso fijn, maar helemaal op je trouwdag. Zonder gekke slaapvouwen in je gezicht stap je fris en fruitig naar het altaar. Maar wat is de Beauty Pillow dan precies?

 

Kussen voor schone slaapsters

Onze grootmoeders wisten al dat satijn goed is voor haar en huid en met dit gegeven heeft Beauty Pillow satijnen kussenslopen ontwikkeld die in 12 kleuren verkrijgbaar zijn. Door de fijne structuur van het satijn van de Beauty Pillow wordt de huid niet opgeruwd maar gepolijst, behoudt huid en haar zijn vocht en wordt de talgproductie optimaal gereguleerd. Resultaat hiervan is een stralende huid en een glanzende haardos dat de volgende morgen beter in model zit zonder klitten en pluizen. Dat willen we allemaal wel, toch?

Dit huid- en haarverbeterend product van Nederlandse bodem zorgt er onder andere voor dat slaapvouwen geen kans krijgen, rimpeltjes vervagen, puistjes en acné aanmerkelijk verminderen en de vurigheid van een rode huid als couperose afneemt. Voor de huid met ontstekingen, zware acné en de intensief behandelde huid door een cosmetische ingreep, wordt overigens de kleur wit geadviseerd vanwege het ontbreken van kleurstoffen.

Goed nieuws voor mannen en vrouwen die last hebben van nachtelijk transpireren is dat Beauty Pillow verkoelt. Ook fijn is dat je ’s morgens niet wakker wordt met die verstopte neus vanwege een pollen- of stofallergie. Huismijt houdt namelijk niet van satijn.

 

Waar en hoe te koop?


De Beauty Pillows zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren en kosten €22,95. Ze zijn te koop via beauty- en hairsalons, cosmetische klinieken, wellness centers en parfumeriezaken. Bij aankoop van een Beauty Pillow wordt tevens het goede doel African Child Foundation gesteund. Helemaal mooi dus!

Meer info is te vinden via de website van Beauty Pillow of Slaap je Mooi. Hier kun je meteen de verkoopadressen bij jou in de buurt vinden.

Slaap je mooi met de Beauty Pillow!

 

 

  • Apr 16, 2019
  • Category: BLOGS