Let op! Alle orders vanaf 15 april worden één week later opgestuurd in verband met de verhuizing van ons magazijn. Excuses voor het ongemak!
media
media
media

Het is bijna zover: de Cosmopolitan Sleepover, special edition. Op zondag 11 april 2021 krijgen de lucky few die een ticket bemachtigd hebben toegang tot Cosmo’s exclusieve online platform. Op die dag kunnen zij entertainment, inspirerende talks en activiteiten op het gebied van beauty, liefde, slaap en vriendschap volgen. Een deel van de deelnemers doet dit vanaf de eigen slaapkamer en een deel, veilig, vanaf een hotelkamer in het Conscious Hotel Westerpark te Amsterdam.

Naast toegang tot het exclusieve platform krijgen deelnemers een goodiebox met producten. In de goodiebox zitten producten en goodies van merken van o.a. Jotex, Storytel, CouCou, Simplievety, Pathé Thuis, Chloé, The Good Roll en nog veel meer - met een totale waarde van meer dan € 500. Uhuh, uhuh! Je leest het goed: meer dan vijfhonderd euro. Benieuwd wat er nog meer in zit? Dat zie je hieronder!

  • Mar 26, 2021
  • Category: BLOGS