Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden via DHL.
media

Slapend mooi worden, natuurlijk doe je dat door goed te slapen, maar ook door middel van jouw overtrek! Wist je dat kussenslopen en dekbedovertrekken erg veel invloed hebben op je huid? Je ligt hier ten slotte ongeveer de helft van je leven op! Want als je brak bent op de zondag lig je hier het liefst zelfs de hele dag. Zo zie je maar hoe belangrijk dit eigenlijk is. Daarom in dit artikel een tip voor goede kussenslopen en overtrekken. 

Beauty Pillow is goed voor huid en haar. Met Beauty Pillow krijg je die heerlijke slaapmomenten die je verdient en tegelijkertijd zo belangrijk zijn. Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft je een gevoel van luxe en verwennerij en is verzorgend voor je huid en haar. 

Glanzend wakker worden

Slapen is op zichzelf al heel belangrijk, maar de kwaliteit van je bed eveneens. Het zachte satijn van Beauty Pillow heeft een erg positief effect op je huid en haar tijdens jouw nachtrust. Slapend mooi worden, kan je wel zeggen. Waarom? Het satijn reguleert de talgproductie en houdt de huid en het haar gehydrateerd. Bovendien heeft het een polijstwerking. Wat allemaal resulteert in hetgeen wat we allemaal willen: glanzend en fris wakker worden, zonder slaapplooien in je gezicht en een rommelig kapsel. Vooral fijn na die one-night-stand (hashtag we mogen weer).

De belangrijkste voordelen op een rij

Voor wie nog niet over de streep getrokken is, de belangrijkste voordelen op een rij. Het satijn zorgt voor een gladde huid, voorkomt slaapplooien, verfijnt rimpels, bestrijdt onzuiverheden, kalmeert de verlichte huid, houdt het haar beter in model, voorkomt gespleten haarpunten, geen klitten en fuzz, vermindert vet haar, intensere werking van huid- en haarproducten, behoudt haar- en wimperextensions, betere resultaten van PMU-behandelingen, verkoelend effect en anti-allergisch tegen huisstofmijt. Een hele alinea vol!

Waarom is dit zo goed voor je huid en haar?

Dat zullen we je vertellen! De fijne structuur van het dichtgeweven satijn zorgt voor het behoud van het vocht in de huid en het haar. Bij katoen bijvoorbeeld, wordt het vocht opgenomen. Dit vocht reguleert de talgproductie en houdt het haar en je huid gehydrateerd. Niet alleen het vocht, maar ook verzorgende producten worden op deze manier niet door je kussensloop opgenomen maar blijven hun werk doen gedurende jouw gehele nachtrust.

Je wordt dus een stuk frisser-uitziende wakker en ook je haar blijft langer mooi in model. Wat we al zeiden aan het begin van dit artikel, handig als je na het stappen een one-night-stand mee naar huis neemt. Slaapplooien maken ook geen kans, dus zorg er zeker voor dat je bed opgemaakt is met dit overtrek. Ook verkoelt satijn de huid, wat vooral in deze zomerse dagen erg fijn is.

Tot slot: anti allergisch

Nog een laatste dingetje: de kussenslopen van Beauty Pillow hebben ook een anti-allergische werking. De fijne weving van deze kussenslopen zorgen ervoor dat huisstofmijten zich niet kunnen nestelen. Zo klinkt iedere ander overtrek ineens heel smerig, vind je ook niet? Overstappen dus, want de anti-allergische werking van de satijnen kussenslopen stopt maar liefst 98% van deze huisstofmijten.

Bron: BLVD

  • Jul 05, 2021
  • Category: BLOGS