Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden via DHL
media

HET FIJNSTE SATIJNEN KUSSENSLOOP EN SLAAPMASKER OOIT! EEN GOEDE NACHTRUST

Wil jij een goede nachtrust? Dan is een satijnen kussensloop en slaapmasker onmisbaar! Deze twee items zijn niet zomaar items, nee deze moet jij echt hebben voor jouw schoonheidsslaapje. Ontdek in dit artikel waarom nou juist deze twee items zo’n musthaves zijn!

SATIJNEN KUSSENSLOOP EN SLAAPMASKER

Ben jij al bekend met een satijnen kussensloop en slaapmasker of gebruik jij nog steeds katoenen kussenslopen?


Via Beauty Pillow mocht ik kennismaken met de satijnen kussensloop en satijnen slaapmasker. Zij zijn echt DE specialist in kussenslopen van satijn. Het is niet enkel goed voor je haar, maar ook voor je huid! Als je een beetje bekend bent in de beautywereld, dan ken je dit merk vast wel! Je ziet de kussenslopen ook veel voorbij komen op Instagram.


Dat is dus genoeg reden om ervoor te zorgen dat je een goede nachtrust hebt. Alle hectiek van één dag moet verwerkt worden zodat jij weer 100% ready bent om een nieuwe dag te starten. Door te slapen op satijn krijg je een gevoel van verwennerij en luxe, want zeg nu zelf: is al jouw beddengoed van satijn? Waarschijnlijk niet. Maar wist je dat satijn ook een verzorgende werking heeft voor je haar en huid?


BEN JE BEKEND MET DE VERZORGENDE WERKING VAN SATIJN?

Het behoudt vocht voor haar en huid, het heeft een polijstende werking en het reguleert de talgproductie. Drie voordelen op een rij waar jij met één product van kunt profiteren.

✓ Niet wakker worden met een ochtendkapsel en dus geen bad hairday!

✓ Geen gezicht vol met vouwen

Maar wel:

✓ Stralend wakker worden met een fris gezicht

Hierdoor houd jij in de ochtend meer tijd over voor dingen die belangrijk voor je zijn. Een ochtend meditatie, tijd voor je kids voordat ze naar school gaan, even die me-time met een lekker bakkie koffie of thee… en ga zo maar door.


BEAUTY PILLOW VERSCHILLENDE MATEN

De satijnen kussenslopen van Beauty Pillow heb je in 3 verschillende maten:

✓ 60×70 cm

✓ 80×40 cm

✓ 80×80 cm

Die eerste maar is de meest standaard maat en die wordt ook het meest verkocht. De andere twee zijn afwijkend en zijn vooral hot in het buitenland omdat ze voor sierkussens worden gebruikt. Twijfel jij nu zelf welke maat je hebt? Dat kun je natuurlijk makkelijk even opmeten zodat jij de juiste maat van je kussen weet. Omdat je misschien verschillende soorten beddengoed hebt, wil je niet één kleur kussensloop in huis hebben. Geen zorgen, want Beauty Pillow heeft meerdere kleuren! Ik heb de kleur champagne en dat vind ik echt een prachtige kleur. Elke satijnen kussensloop kost €23,95 euro. Andere kleuren zijn: wit, parelkleurig, perzik, roze, lila, paars, antraciet, aubergine, zwart, taupe, zilver, blauw, rood, koraal en petrol.

LUXURY SILK MASK VAN BEAUTY PILLOW

Dan gaan we over naar het slaapmasker. Ik was eerst nooit zo’n fan van slaapmaskers en ik heb denk k ook zo’n 30 jaar zonder slaapmasker geslapen. Maar sinds ik dit masker heb, wil ik niet anders! Haal het beste uit jouw schoonheidsslaapje met een silky slaapmasker van Beauty Pillow.

Hierboven lees je natuurlijk al de voordelen voor je haar en huid, maar hoe zit het met de bescherming van de huid rondom je ogen? Het is echt één van de meest kwetsbare plekken van je huid en daarom is het echt SUPER belangrijk dat je daar goed voor zorgt. Door te slapen met het luxury silk mask voorkom je rimpels en van die vervelende slaapplooien. Daarbij wordt de werking van haar- en huidverzorgingsproducten versterkt. Daarbij moet ik zeggen dat ik sneller inslaap met een masker, omdat ik meer ontspan en hierdoor opsta met een frissere blik dan voorheen.


IK WORD ALTIJD WAKKER MET…

Niet met een wijsje in mijn hoofd, maar met een slaperig gezicht. Dat is minder sinds ik het slaapmasker gebruik. Ik had voorheen altijd zo’n cheap ding wat je bij een tijdschrift krijgt, maar dat zit gewoon niet fijn en het bedekt je ogen ook niet helemaal.


Dit slaapmasker van Beauty Pillow is echt een ge-wel-di-ge uitvinding. Het bedekt je ogen volledig en voelt super zacht aan. Dat zachte gevoel komt door het pure en heerlijke Mulberry zijde. Dit soort zijde is super zacht waardoor het dus haar-en huidbeschadigingen voorkomt. Nog meer voordelen? Jazeker, er zijn er nog meer:

✓ Het oogmasker heeft een ademend vermogen

✓ Het is hypo-allergeen

✓ En het geeft een luxueus gevoel!

Geef jezelf en je ogen dus de rust die je verdient! En als je nu denkt: ja, maar wat kost dat geintje? Maar €23,95 euro! Hele prima prijs voor een item wat je elke dag kunt gebruiken.

SWEET DREAMS MET HET LUXURY SILK MASK

Op mijn kamer heb ik rolluiken, maar tijdens de warme dagen gaan die niet naar beneden om ervoor te zorgen dat het in de avond/nacht kan doorwaaien. Ik heb vier grote ramen in de breedte van mijn slaapkamer, dus je kunt je voorstellen dat er heel wat licht binnenkomt. Daarvoor is dit masker dus ook ideaal. Normaal werd ik meteen wakker van één zonnestraaltje vroeg in de ochtend, maar dat is voorbij!

Doordat het licht wordt geblokkeerd kun je extra ontspannen en slaap je sneller. Complete duisternis zorgt er namelijk voor dat je langer en dieper slaapt. Daarom ben ik in de winter altijd zo’n fan van rolluiken, want die kunnen potdicht zodat er geen licht binnenkomt. Dan slaap ik echt beter! Maar nu slaap ik in de zomer dus ook goed door dit masker. Je voelt bijna niet dat je het masker op hebt door de elastische zachte band. Het is een one-size masker, daardoor kan iedereen het dus gebruiken.

LEKKER EN MOOI SLAPEN MET ZIJDEN PRODUCTEN!

Misschien heb je wel gemerkt dat je met een katoenen kussensloop wel eens vouwen in je gezicht krijgt. Met een satijnen kussensloop geeft het minder frictie en je huid droogt niet uit in de nacht. Jouw verzorgingsproducten hebben hierdoor een intensievere werking dankzij het masker en de kussensloop.

Het lijkt me wel duidelijk dat ik erg happy ben met deze producten! Voor nog geen 50 euro kun jij ook mooi slapen zonder lelijke vouwen in je gezicht te krijgen! Dan heb je de kussensloop + het masker in huis. Kijk eens op de website van Beauty Pillow voor deze satijnen kussensloop en slaapmasker.

Bron: Mieks Mind

  • Aug 13, 2021
  • Category: BLOGS