Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden via DHL
media

Maskné, oftewel acne ontstaan door het dragen van een mondkapje, kun je voorkomen met deze zes musthaves.

1. Pillow Talks

Een goed begin is het halve werk. Voorkom maskné daarom door een satijnen mondkapje van Beauty Pillow te dragen. Dit materiaal zorgt ervoor dat je huid ook onder je mondkapje kan blijven ademen waardoor de kans op maskné afneemt. Score!


2. Calming Calendula

Heb jij door het dragen van een mondkapje regelmatig een rode huid? Kiehl’s alcoholvrije Calendula Herbal-extract toner kalmeert en herstelt de huid én gaat ook nog eens roodheid tegen. Worden we blij van.

3. Smeer je weg

Het is even smeren, maar dan heb je ook wat. Met de Zero Oil Active Charcoal Detoxifying Cleanser van Origins reinig je je poriën effectief en voelt je huid weer comfortably clean. Verkrijgbaar bij Douglas en Origins.nl.

4. Best Choice

Make-up en SPF verwijderen? Check. Reinigen en hydrateren? Dubbel check! Met de Omega+ Complex Reinigingsbalsem van Paula’s Choice reinig je de huid op milde wijze zonder de huidbarrière te verstoren. Hallo stralende teint!

5. Alleskunner

Wij waren al fan van de originele Huidverzorgingsolie van Bio-Oil, maar het merk heeft opnieuw een multi-inzetbare musthave gelanceerd: de Huidverzorgingsolie 100% Natuurlijk. Beide zijn even effectief in het behandelen van littekens door bijvoorbeeld acne of eczeem, maar helpen ook tegen striae, pigmentvlekken en lijntjes. En de olie voorkomt ook nog eens dat vocht uit de huid ontsnapt.

6. Vulkanisch Wonder

Klei en vulkanisch perliet, salicylzuur en aminozuur; het zit allemaal Vichy’s Normaderm Phytosolution- Matterende Vulkanische Reiniger met als doel de huid intensief te reinigen, zuiveren en matteren

Bron: Grazia.nl

  • Dec 10, 2021
  • Category: BLOGS