Beauty Pillow

BN’ers en Beauty Pillow

Wat vinden BN’ers van de satijnen kussensloop?

Marc Lubach
Mika van Leeuwen
Marc Lubach, topkapper/-visagist van de sterren, is al jaren bekend met Beauty Pillow en blijft enthousiast over de voordelen van ons zachte satijn.
Mika van Leeuwen, kapper/visagist ofwel beautifier, is blij met zijn nieuwe Beauty Pillows en vindt 't een geweldige beautytip!
Laurien Verstraten
Fockeline Ouwekerk
Presentatrice Laurien Verstraten ervaart nu zelf de vele voordelen van slapen op de Beauty Pillow. Actrice Fockeline Ouwekerk vindt het satijn van de Beauty Pillow heerlijk zacht voor haar gezicht en een uitkomst voor haar krulhaar.
Tonia Sotiropoulou
Skyfall Bondgirl Tonia Sotiropoulou wordt mooi en stralend wakker op de Beauty Pillow!
Anita Witzier
Jessica Mendels
Presentatrice Anita Witzier slaapt al jaren heerlijk op de Beauty Pillow. Presentatrice Jessica Mendels heeft met haar krulhaar Badhairdays verruild voor prachtig Bedhair.
Stylist Janice
Winston Post
Stylist Janice is blij met zijn Beauty Pillow. Presentator Winston Post slaapt als een roos op de Beauty Pillow.
Actrice/presentatrice Chantal Janzen en model/fotografe Kim Feenstra worden "kreukvrij" wakker op de Beauty Pillow.
Beertje-van-Beers
esther-oosterbeek
Presentatrice/model Beertje van Beers is dolenthousiast over de effecten van het slapen op de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow. Esther Oosterbeek, visagiste van de sterren, blogger èn voormalig Dolly Dot, wil niet meer zonder!
cast-Opvliegers
cast-opvliegers
De cast van de hilarische vriendinnencomedy "Opvliegers!" kijkt uit naar verkoelende nachten. Hymke de Vries, Anne-Mieke Ruyten, Antje Monteiro en Anousha Nzume.
monique-smit
jessica-mendels
Zangeres en presentatrice Monique Smit kijkt uit naar lekker slapen en wakker worden zonder slaapvouwen. Net als presentatrice èn KerstMiss 2015 Jessica Mendels. De beide jonge moeders zijn blij met de Beauty Pillow!
sandra-schuurhof
sophia-de-boer
Presentatrice, columniste èn moeder Sandra Schuurhof heeft nu heerlijke slaapmomenten met de Beauty Pillow. Dat geldt ook voor zangeres Trijntje Oosterhuis die nu minder tijd nodig heeft in de badkamer.
victoria-koblenko
sophia-de-boer
Actrice, politicologe en presentatrice Victoria Koblenko wordt stralend wakker na het slapen op de Beauty Pillow. Ook presentatrice en Mrs Netherlands Universe 2015 Sophia de Boer "kan niet meer zonder haar Beauty Pillows!"
isa-hoes
koert-jan-de-bruin
Actrice/schrijfster Isa Hoes en acteur Koert-Jan de Bruin zijn aangenaam verrast met de Beauty Pillow. Isa vindt 't "zooooo fijn, echt super!!!" en Koert-Jan meldde: "In het begin moest ik wel even wennen maar inmiddels vind ik het heerlijk! Lekker glad en koel!".
kim-feenstra
michael-pilarczyk
Ook fotomodel/actrice Kim Feenstra en schrijver/voormalig DJ Michael Pilarczyk hebben het geheim van Beauty Pillow ontdekt...
sophia-de-boer
manon-thomas
Presentatrice, journaliste en voormalig fotomodel Sophia de Boer heeft een prachtige recensie geschreven over Beauty Pillow op Facebook en "kan inmiddels niet meer zonder". Ook voormalig presentatrice en professioneel danser Manon Thomas is onafscheidelijk met Beauty Pillow en "wil niet meer anders".
marielle-bastiaansen
remko-harms
Presentatrice en hairdesigner Marielle Bastiaansen is dusdanig enthousiast over Beauty Pillow dat ze het haar klanten van haar salon Yell SL in Breda adviseert. Ook zanger van LA the Voices/hairdesigner/visagist Remko Harms reviewt in zijn column van Style Vision over de Beauty Pillow: "heerlijk glad, het haar blijft beter in model en extensions gaan niet meer klitten".
richard-koffijberg
richard-koffijberg-anko
Vice-voorzitter van de ANKO, Richard Koffijberg, heeft positieve ervaringen met Beauty Pillow.
anouk-smulders
pernille-la-lau
Anouk Smulders en Pernille la Lau slapen allebei op de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow. In "Koffietijd" hebben ze de voordelen hiervan nog eens besproken en "wakker worden zonder plooien in het gezicht is toch wel geweldig!".
joke-bruijs-angela-groothuizen-en-mariska-van-kolck
gordon
Gordon, Joke Bruijs, Angela Groothuizen en Mariska van Kolck zijn blij met de Beauty Pillow!
jpeg
inge-de-bruin-open
Olympisch zwemkampioene en presentatrice Inge de Bruijn ervaart het slapen op de Beauty Pillow als "hemels lekker".
jpeg-1
marie-2
Beauty Pillow is favoriet bij Mari van de Ven; hij slaapt er heerlijk op en adviseert het zijn klanten.
jan-liebregts
bert-de-zeeuw
Enthousiaste Beauty Pillow verkopers: tophaarstlyist/Fashion Directeur van Intercoiffure Nederland, Bert de Zeeuw (People behind the mirror) en haarstlylist/Intercoiffure bestuurslid Jan Liebregts (Liebregts kappers) tijdens de Young Intercoiffure Party.