Word reseller van de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow!

Bent u actief in de branche van hair & beauty of beddengoed? Meld u dan aan als reseller en verkoop Beauty Pillow in uw winkel en/of webshop. U bent van harte welkom! Beauty Pillow zorgt voor een extra verkoop naast uw bestaande producten of diensten en zorgt voor grote tevredenheid bij uw klanten.

Om reseller te worden kunt u een account aanmaken; bestaande resellers kunnen direct inloggen. De eerste minimale afname is 15 stuks, assorti in de kleuren van uw keuze. De winkeladviesprijs voor Beauty Pillow is € 23,95. Wij hechten veel waarde aan het behoud van deze prijs.

Het plaatsen van bestellingen als reseller is exclusief voorbehouden aan zakelijke afnemers met een geldige inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wij controleren elke inschrijving ter goedkeuring. Om een bestelling te plaatsen kunt u een account aanmaken of direct inloggen als bestaande klant. 

Various promotional materials have been made available to support the sales and dealer channel. These can be downloaded and used via this page.