Beauty Pillow

Wie zijn wij

Maak kennis met Beauty Pillow

Beauty Pillow produceert en verkoopt satijnen kussenslopen die een weldaad zijn voor huid en haar. Maart 2013 vond de introductie plaats op de Beauty Trade Beurs in Utrecht onder het motto “Beauty Pillow, omdat jij deze luxe verdient!”. Het werd direct opgepakt door de vakpers en de Lifestyleprogramma’s op tv. En zo is het balletje snel gaan rollen. De Beauty Pillow is inmiddels niet meer weg te denken uit de wereld van hair & beauty.

Een derde van ons leven brengen we slapend door. Door de drukte van de dag en het toenemen van stress beseffen we meer en meer dat een goede nachtrust van groot belang is om de hektiek van een nieuwe dag weer aan te kunnen. Bovendien geen slaapvouwen meer in het gezicht, je haar in model en een huid die heerlijk zacht aanvoelt. Wie wil dat nu niet? Slaap je mooi met Beauty Pillow is voor iedereen binnen handbereik.

Wij geloven in ons product en willen onderscheid maken in ondernemen. Daarom importeren wij ons product niet vanuit de lage loonlanden waar ook kinderarbeid gebruikelijk is. De Beauty Pillow produceren wij bij Nederlandse ateliers, Dutch Design. Kwaliteit en service staan bij ons voorop en onze boodschap is “Beauty Pillow, omdat jij deze luxe verdient!”.