Op werkdagen vóór 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden via DHL
media

De Beauty Pillow zorgt ervoor dat men stralend en uitgerust wakker wordt. De vochtbalans van zowel het haar als de huid wordt geoptimaliseerd. Weg met die slaaprimpels of het warrige klitterige haar als je wakker wordt. Bij het slapen op een Beauty Pillow komt de huid tot rust, onzuiverheden worden verwijderd, rimpeltjes verfijnen en door de polijstende werking blijft je haar in optimale conditie. Het resultaat is dat je stralend wakker wordt.

In de periode richting het einde van het jaar kan iedereen wel een extra goede nachtrust gebruiken. Vermoeidheid en stress van de voorgaande maanden tekenen zich helaas vooral in het gezicht af. En juist in deze extra feestelijke maand kunnen we dat niet gebruiken. “De Beauty Pillow is ook ideaal voor wie gegarandeerd punten wil scoren met een origineel cadeau voor onder de kerstboom”, weet Mihaela van der Merwe van Beauty Pillow.


Must-have voor huid en haar

Beauty Pillow is sinds 2013 hét merk van satijnen kussenslopen voor de beauty- en hairbranche. Onze kussenslopen zijn een weldaad voor huid en haar. In maart 2013 vond de introductie plaats op de Beauty Trade Beurs in Utrecht en werd het direct opgepakt door de vakpers en lifestyleprogramma’s op TV. “Zo is het balletje snel gaan rollen. De Beauty Pillow is inmiddels niet meer weg te denken uit de beautywereld”, stelt Van de Merwe. “Het is een must-have voor huid en haar. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw salon? Bekijk onze website of stuur ons een mail.”

Meer informatie: Beauty Pillow

Tel: 06-4152 7610 | info@beautypillow.nl | www.beautypillow.nl




  • Dec 01, 2023
  • Category: PRESS