Op werkdagen vóór 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden via DHL
media

Heb je wel eens van een Beauty Pillow gehoord? Nee? Ik tot een paar maanden geleden ook niet. Maar ik was op zoek naar een satijnen kussensloop en vond via bol.com Beauty Pillow dat ik maar meteen besteld heb. Beauty Pillow is dus een satijnen kussensloop waarmee je je als het ware mooi kan slapen. En wie wil zich nou niet mooi slapen? Mijn grootmoeder sliep altijd met zo’n sloop omdat haar haar daar minder van ging pluizen en beter in model bleef en dat leek mij (zeker) in de wintermaanden ook wel handig. Want dat doet Beauty Pillow onder andere; het voorkomt pluizend haar, maar het zorgt er ook voor de je minder slaapvouwen in je gezicht krijgt. Benieuwd of het wat voor je is? Ik ga je er alles over vertellen in deze Review: Beauty Pillow. Kijk en lees maar mee…

 

Wat belooft Beauty Pillow en klopt dat?

 

Je kunt het op de foto hierboven lezen, maar voor de zekerheid hier ook even voluit met meteen mijn bevindingen eronder:
→ Slaapt verkoelend
⇒ Ja dat klopt! Het is heerlijk fris slapen op een Beauty Pillow. Bovendien voelt het heel luxe en lekker aan.

→ Voorkomt slaapvouwen in het gezicht
⇒ Dat klopt ook zeker. Je wordt zonder slaapvouwen in je gezicht wakker.

→ Verfijnt rimpeltjes en zorgt voor een zichtbaar stralende huid
⇒ Over de rimpeltjes kan ik niet echt mee praten, want daar heb ik er (gelukkig) nog echt heel weinig van. Omdat je geen slaapvouwen in je gezicht hebt bij het opstaan, ziet je gezicht er sowieso wel wat stralender en frisser uit.

→ Bestrijdt acné, puistjes en onzuiverheden
→ Is weldadig, ook voor een zeer gevoelige (hoofd)huid
⇒ Hier kan ik eigenlijk niks zinnigs over zeggen omdat ik geen last heb van acné en ook bijna nooit puistjes of onzuiverheden heb. Zelf zegt Beauty Pillow hier 2 dingen over:

  • door de glijdende werking van satijn wordt een onrustige huid die gevoelig is voor ontstekingen gekalmeerd en hersteld terwijl katoen door wrijving de huid opruwt en zelfs kan openhalen.
  • witte satijnen kussenslopen hebben door het ontbreken van kleurstof een helende werking op probleemhuid met acné en ontstekingen.

Over punt 2 kan ik niets zeggen, maar punt 1 klinkt me heel logisch in de oren. De stof voelt rustiger aan, en veroorzaakt minder vouwen wat voor de huid vanzelfsprekend beter zal zijn. Op zich weet ik wel dat veel cosmetische artsen na ingrepen adviseren op satijn te slapen en dat doen ze natuurlijk niet voor niets.

→ Zorgt voor makkelijk doorkambaar en glanzend haar
→ Voorkomt gespleten haarpunten en pluis
→ Het haar wordt minder snel vet en blijft beter in model
⇒ Je haar wordt echt minder pluizig en blijft dus ook zeker beter in model. Dat had mijn omaatje goed gezien.

→ Behoud van haar- en wimperextensions
→ Mooier resultaat van PMU-behandelingen
⇒ Kan ik je helaas niets over vertellen.

→ Intensievere werking van huid- en haarproducten
⇒ Zelf zegt Beauty Pillow hierover dat de producten niet verdwijnen in het kussensloop. Ik heb echt geen idee of dat echt zo is.

→ Is een anti-allergeen tegen huisstofmijt en pollen
⇒ Volgens Beauty Pillow kunnen huistofmijt en pollen zich niet nestelen in de fijn geweven structuur van satijn. Ik heb niet met een vergrootglas gecheckt of dat echt klopt ;).

 

Voordelen:

 

√ Het voelt heerlijk luxe en fris aan.
√ Je haar pluist veel minder en blijft beter in model dus dat scheelt weer frustratie en bad hair days.
√ Als je wakker wordt heb je veel minder vouwen en slaaprimpels in je gezicht. Ook dat scheelt frustratie want wat doen die ondingen er soms lang over om weer weg te trekken!
√ Je gezicht ziet er stralender en frisser uit.
√ Beauty Pillow is lekker groot waardoor hij om veel verschillende formaten kussen heen past.
√ Het is verkrijgbaar in 12 kleuren.
√ Als je een Beauty Pillow koopt steun je Stichting African Child Foundation, een stichting die zich inzet voor kansarme kinderen in Afrika.

 

Nadelen:

 

√ Edit 20/2: Satijn is een weeftechniek en geen stof. Satijn kan dus wel degelijk van polyester zijn. Beauty Pillow gebruikt een goede kwaliteit polyester satijn en dit slijt bijvoorbeeld veel minder snel dan zijde.
√ Beauty Pillow is niet overal verkrijgbaar, maar op de site kun je het dichtstbijzijnde verkoopadres vinden en online is het kussensloop wel via veel verschillende webshops te koop.

 

Conclusie:

 

Al met al ben ik heel blij met mijn aankoop en ik kan je een Beauty Pillow echt zeker aanraden!

Een Beauty Pillow kun je kopen vanaf €22,95 bij o.a. Bol.com.

Voor meer informatie kun je kijken op:

www.beautypillow.nl of www.slaapjemooi.nl.

Uitgelichte foto: beauty.pillow.nl

Kende jij Beauty Pillow al? Lijkt het je wat?

 

 

  • Apr 16, 2019
  • Category: BLOGS